Филип Плейн се сдоби с огромно имение за 200 млн. долара!

Филип Плейн се сдоби с огромно имение за 200 млн. долара!

Германският дизайнер Филип Плейн отново привлече вниманието ни на световните медии, но този път не с провокативните си облекла, а с новата си къща за 200 милиона долара, която в момента ремонтира. Плейн представи своя архитектурен проект в Instagram, който „крещи" със своята пищност. Предишният собственик на имота е бил мултимилиардерът Хауърд Хюз, а през 2004г. мястото е било избрано за заснемане на някои сцени от филма „Авиаторът" с Леонардо Ди Каприо.


Къщата, известна като Chateau Falconview, се намира на 3,6 акра земя в Bel Air. Разполага с къща за гости, дълга криволичеща алея и уникални дизайнерски характеристики, включително: 200 «вази за костюми»; ръчно рисувани тапети, отпечатани с текстове от операта на Моцарт «Вълшебната флейта»; тавани с леопардов принт; тапети «приказна джунгла»; 24-каратова златна игрална аркада; мраморни статуи на гладиатори; стълбище, вдъхновено от анимацията „Красавицата и Звярът"; диамантена вана и много полилеи с камъни „Сваровски".

Това не е първият възхитителен имот на Филип Плейн – той вече се гордее с имуществото си във френския курортен град Кан, наречен La Jungle du Roi /Кралят на Джунглата/. Това, което прави впечатление е, че дизайнерът, очевидно, има афинитет към кристалите – всичките му имоти са обсипани с тях!

Снимка: ghgossip.com/Getty Images / Brian AchБКНС
02.11.2020 22:49
10

Коментари

Няма коментари. Твоя ще бъде първият!
Загрузка...