Дженифър Лопес и Бен Афлек си наеха къща

Дженифър Лопес и Бен Афлек си наеха къща

Дженифър Лопес и Бен Афлек са си наели имение на брега в Маями Бийч, а месечният им наем възлиза на 130 000 долара, съобщава „New York Poste". Знаменитостите, които прекратиха годежа си през 2004 г., през последните месеци отново са в заглавията на таблоидите и изглежда, че са подновили любовта си. Според информация на медията, домът от 940 кв.м е собственост на дизайнера на бижута Пол Морели и е бил закупен от него през април за сумата от 17,5 милиона долара.

Имението разполага с 11 спални, басейн, док, лодка, къща за гости и красиви зелени площи от общо 0,5 акра. Дженифър Лопес вече е имала собственост на тази улица, но през 2015 г. я е продала на друга музикална звезда — Фил Колинс за 33 милиона долара.


Според местни брокери, пазарът на недвижими имоти в Маями и по-специално — по крайбрежната улица, са се радвали на силно търсене по време на пандемията. Те са коментирали, че техническите и финансовите магнати са плащали колосални суми за домове и парцели там, понякога купувайки по две наведнъж. Основателят на „Shutterstock", милиардерът Джонатан Орингер и съпругата му Талия например, са платили 42 милиона долара за имение също на „North Bay Road". Сред съседите на J.Lo и Афлек има още доста знаменитости, но те, очевидно, предпочитат да останат насаме в новия си дом, пише „New York Poste". Освен разкошните места за почивка и спорт отвън, интериорът на къщата също е забележителен с изчистени и модерни линии на мебелите, и светли тонове по стените и подовете.

Миналият понеделник двете звезди са били заедно на „Anatomy Fitness", където са били забелязани да се целуват без да се опитват да скрият връзката си. Ден преди това двойката е била видяна отново заедно на балкона на новия им дом.


Снимка: breakingnewsworld.info


БКНС
07.08.2021 16:48
52

Коментари

Няма коментари. Твоя ще бъде първият!
Загрузка...