„Ikea“ пуска апартаменти под наем за по-малко от 1 долар на месец

„Ikea“ пуска апартаменти под наем за по-малко от 1 долар на месец

Известна със своето удобно, компактно и достъпно обзавеждане, „Ikea" доказва, че е възможно да се усвоят максимално дори и най-малките жилищни пространства. Шведската компания съвсем скоро стартира кампанията за отдаване под наем на апартаменти „Tiny Homes" /малки домове/, която предлага напълно обзаведен апартамент от 10 кв.м в Шинджуку, Токио, само за ¥99 (по-малко от 1 щатски долар) на месец. Наемът не включва разходи за преместване или комунални услуги, но дори и така, все още звучи като изключително изгодна сделка.

Стаята от 10 кв.м е изненадващо уютна и разполага с всичко, от което един човек би се нуждаел в дома си. Апартаментът е оборудван с второ ниво, предназначено за спалня, а на долното са обособени кътове за пералня, кухненски бокс, баня с тоалетна и душ, плюс пълно обзавеждане и декор от „Ikea". Комплект рафтове покрива вертикалното пространство, а падащата маса е достатъчно голяма за двама души. Има и работно място за тези, които работят от вкъщи или учат.

Услугата за отдаване под наем е отворена за всеки, който е част от програмата за членство на „Ikea Family", а заявления могат да се подават до петък, 3 декември. Има само един апартамент за вземане, така че един късметлия ще бъде избран да живее там от 15 декември 2021 г. до 15 януари 2023 г.

Снимка: Ikea

Домаза новини


БКНС
01.01.2022 13:51
35

Коментари

Няма коментари. Твоя ще бъде първият!
Загрузка...