„Jacob & Co“ ще строят ултралуксозен небостъргач в Дубай

„Jacob & Co“ ще строят ултралуксозен небостъргач в Дубай

Когато „Jacob & Co" попадне в заглавията, това обикновено е, за да разкрие ослепителен нов часовник. Но за най-новия си проект, производителят на луксозни часовници е начертал нова територия, обединявайки се с предприемача от Обединените арабски емирства, „Binghatti", за да проектират ултра-луксозен небостъргач в Дубай. Разположена в „Business Bay", оживения финансов район на града, 100-етажната кула е първият опит на „Jacob & Co" в областта на недвижимите имоти. Производителят на часовници не се отклонява от смелите дизайни и се надява, че новият му проект ще счупи рекорди и ще се превърне в най-високата жилищна сграда на планетата.

Както може да очаквате, поразителният небостъргач кима към сложните светове на часовникарството и високия клас бижута. Мухамад Бингхати, главен изпълнителен директор и ръководител на архитектурата в „Binghatti" е коментирал, че е получил вдъхновение за проекта от сложните часовникови механизми, които бият в часовниците на „Jacob & Co" и с екипа му са ги интегрирали в ключовите елементи на кулата. Шиловете във формата на диамант, разположени на върха й, напомнят на истинска корона — украшение с уникален финес, вдъхновено от дизайна на фино изрязаните скъпоценни камъни на световноизвестната марка.

Кулата ще бъде дом на изключителна колекция от жилища с две спални (Sapphire Suites) и апартаменти с три спални (Emerald Suites). Но най-екстравагантните жилища от всички ще бъдат луксозните мезонети, всеки от които е кръстен на емблематичен часовник на „Jacob & Co": „Fleurs de Jardin", „Astronomia" и „Billionaire". Бъдещите собственици на желаните резиденции в небостъргача ще имат достъп до набор от удобства, включително инфинити басейн, луксозен спа център, фитнес зала, частен клуб и салон. Освен проектирането на самия небостъргач, „Jacob & Co" също така ще създава часовници и бижута с ограничено издание, които клиентите могат да закупят с придобиването на новия си дом.

Снимка: Jacob & Co

Новини от Домаза


БКНС
16.11.2022 23:19
39

Коментари

Няма коментари. Твоя ще бъде първият!
Загрузка...