Пускат плаващ хотел за FIFA 2022

Пускат плаващ хотел за FIFA 2022

Докато Катар се подготвя да посрещне футболни фенове от цял свят за Световното първенство по футбол през 2022 г., традиционното наземно настаняване ще бъде допълнено с морски каюти от висок клас на „MSC Cruises". „MSC Opera" ще стане хотел на круизен кораб в Доха, работещ в сътрудничество с Върховния комитет на Катар за доставки и наследство. От 19 ноември до 19 декември „MSC Opera", заедно с други два круизни кораба — „MSC World Europa" и „MSC Poesia", ще бъдат акостирали в пристанището на Доха, осигурявайки перфектната отправна точка за лесно достигане до стадионите на Катар.

Елегантният круизен кораб предлага 1075 пътнически каюти — от традиционни и каюти с изглед към океана, до каюти с балкони и луксозни апартаменти. Когато не посещават футболен мач, гостите могат да се насладят на разнообразие от салони и места за забавление, включително ултра-бляскавия „La Cabala Piano Lounge", великолепния театър „Teatro dell'Opera" за представления в стил Бродуей, набор от ресторанти, спа център, фитнес зала, басейни и джакузи, разположени на деветте палуби на кораба.

Тази нова възможност за настаняване за посетители на Доха може да бъде резервирана за минимум две нощувки чрез „MSC Cruises" или чрез предпочитан туристически агент. Официалното съобщение относно „MSC Opera" беше пуснато през октомври, но нямаше много подробности. „The World Cup Guide" информира колко струва резервацията на една каюта, според вида й. Вътрешна стая ще ви излезе $220, ако искате изглед към океана, ще трябва да платите $320, а ако предпочитате да разполагате и с балкон, сметката ви ще нарасне на $450 за една нощувка. Разбира се, промени са възможни и според това дали ще искате да се възползвате от закуска и вечеря, само закуска и т.н.

Снимки: MSC Cruises / News18

Новини от Домаза


БКНС
16.11.2022 23:29
59

Коментари

Няма коментари. Твоя ще бъде първият!
Загрузка...