Продажба- красив бутиков хотел на езерото Комо в Италия за 2,2 милиона евро

Продажба- красив бутиков хотел на езерото Комо в Италия за 2,2 милиона евро

В един от най-престижните италиански райони на Менаджио, този очарователен бутиков хотел е с невероятна гледка към центъра на езерото Комо и Беладжо. С невероятна обстановка и отлични съоръжения, цената, за която е обявен за продажба е 2,2 милиона евро.

Хотелът има общо три нива. На приземния етаж има голям ресторант, бар, кухня, винен шоурум, гардеробна и котелно помещение. Първият етаж, от друга страна, води до жилищната част с 6 спални, 7 бани, всекидневна и прекрасна библиотека с излаз на панорамната тераса. Качвайки се на втория и последен етаж, се достъпват още 3 спални, апартамент и малка всекидневна с изглед към езерото.


Комплексът е заобиколен от градина с площ от 950 кв.м, в която има басейн и 8 покрити паркоместа, фитнес зала, перално помещение, малко техническо помещение и голям склад. Обширен горист парк, голям басейн и паркинг за 11 автомобила допълват имота, предава „Idealista". Този прекрасен италиански хотел за продажба е страхотна инвестиция за тези, които искат да се занимават с този бизнес в едно от най-красивите места в Европа и една от най-търсените дестинации на езерото Комо.

Снимка: Idealista

новини от Домаза

БКНС
18.02.2023 12:23
512

Коментари

Няма коментари. Твоя ще бъде първият!
Загрузка...